Un aperitiu que t’aconsello que el provis, no cal tenir convidats per a posar a la taula aquests gotets, és una recepta fàcil i “resultona” i quan la provis veuràs que no m’equivoco està boníssima!!

Jo l’he fet de bròcoli, però també la pots fer de carbassa, pastanaga…

Ingredients:

200 g de rul·lo de formatge de cabra
100 ml de llet.
Per a la crema de verdures:300 g de ceba, bròcoli, porro
Aigua de bullir les verdures
1 polsim de pebre
1 polsim de comí mòlt
oli i sal
Cruixent de formatge emmental
Elaboració:

Posa el formatge en la batedora i afegeix la llet a poc a poc, no la tiris tota la llet de cop així podràs triar si prefereixes més espessa o més clara la crema, batre fins que tinguis una crema ben fina.

Repartir la crema de formatge en gotets petits o copes i reservar en el frigorífic.

Per fer la crema de bròcoli: en una olla posa un rajolí d’oli, quan estigui calent posa-hi la ceba i el bròcoli  i el porro trossejat. Fes-li un parell de tombs. Després cobreix amb aigua i deixa bulli uns deu minuts.

Cola i passa tota la verdura cuita per la batedora, si cal, hi afegeixes aigua de bullir. Afegeix el pebre i el comí.

Acaba d’omplir els gotets.

Pel cruixent de formatge. Escalfa el forn. A la safata de forn, posa-hi un paper de forn. Escampa el formatge de la següent manera. Posa-ho  al forn i espera que es fongui. Ho treus i  deixa-ho refredar.

Al moment de servir, guarneix els  gotets amb el cruixent de formatge, NO ABANS QUE S’ESTOVA!

IMG_20181224_214549