Ingredients

  • 50 g de quinoa
  • 25 ml de llet de coco
  • 1 pit de pollastre
  • sal
  • el suc de ½ llimona
  • 1 cogombre
  • 1 mango
  • 1 branqueta de coriandre ho pots substituir per julivert
  • la pela ratllada d’una llima

Preparació

Renta la quinoa: posa-la en un colador i passa-la per sota l’aixeta 2 min.

Escalfa la llet de coco amb aigua, un grapadet de sal i la quinoa. Quan comenci a bullir, tapa el cassó i abaixa el foc, deixa que cogui 20 min.

Apaga el foc i deixa que reposi 5 min, tapat. Deixa-ho refredar.

Sala el pit de pollastre i en una paella cou-lo pels dos costats tapat, a foc mitjà. Afegeix el suc de mitja llimona i deixeu-ho 1 min més per costat. Deixeu que es refredi a la mateixa paella, tapat.

Talla el cogombre a làmines molt fines amb una mandolina o amb un pelador.

Pela i talla el mango a trossets. 

Pica molt la branca de coriandre o julivert.

Quan la quinoa s’hagi refredat, afegeix-hi dues cullerades de suc de llima, el cogombre, el mango i el coriandre, i barreja-ho bé.

Afegiu-hi la salsa de llimona que haurà quedat a la paella i ratlladura de llima per sobre de la carn.