El camagroc és un bolet molt preuat i no només al territori català, sinó a nivell  internacional. És un bolet que no es corca mai i de molt senzilla conservació.

Es poden fer moltes receptes amb camagrocs des d’estofats, guisats, truites, amb pasta, remenats d’ou i també com a condiment.

Et recomano que els facis amb espaguetis són boníssims.

Aquesta recepta és un remenat una mica especial, ja ho veuràs!!

 Ingredients:

  • 500 g. de camagrocs
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 200 g. de carn picada de porc
  • 1 copa de conyac
  • llesques de pa de motlle
  • sal i pebre
  • formatge ratllat i mantega

El primer que has de fer és netejar els camagrocs, només cal que tallis una mica el peu, i els espolses per si tenen una mica de pinassa. Recorda que no s’han de rentar!!!

Tira’ls en una paella amb oli calent i deixa que treguin l’aigua. Els escorres i els reserves.

En aquesta mateixa paella posa un mica d’oli i fes sofregir la ceba tallada petitona, un parell de minuts i hi tires els alls també picadets, quan estan daurats, vigila que no es cremin, i hi poses la carn picada i la deixes coure.

Després hi poses els camagrocs, remenes una mica, i poses la copa de conyac i l’encens deixant que s’evapori tot l’alcohol.

Omples les llesques de pa de motlle, damunt el formatge ratllat i la mantega i ho poses a gratinar al forn. Serveix calent.

BON PROFIT!!!