• 1 pasta de full rectangular
  • 2 pomes Golden
  • 50 g de panses
  • 20 g de sucre
  • un rajolí de conyac
  • 120 g de melmelada de préssec, pruna, albercoc…
  • sucre llustre o també dit glacé

Primer has de pelar les pomes i tallar-les com si fos per fer una truita.

Posa a macerar en un bol les panses, el sucre i el conyac i deixa-ho una estoneta. Posa a escalfar el forn.

Estén la massa damunt del marbre i talla-la en dues parts pel costat més llarg., una d’elles una mica més petita que l’altre.

Per la part mes petita fes-hi un talls de dalt baix. Es pot fer amb un rodet , jo no el tinc. Posa aquesta part uns minuts al congelador, després et serà més fàcil manipular-la.

2014-08-02_19062014-08-02_1907

 

 

 

 

 

 

 

 

En l’altra meitat, escampa primer la melmelada, desprès les panses i finalment la poma. Procura que les panses quedin sota la poma

Pinta les vores amb ou perquè quedi ben tancat.

Treu del congelador l’altre part i la poses al damunt obrint els talls. Amb un forquilla, fes petits talls al voltant, com si fos uns cresta.

2014-08-02_1907_001

 

 

 

 

 

 

Pinta amb ou tot el pastis i posa’l al forn un 25 minuts a uns 180 graus. ( depèn de cada forn)

2014-08-02_1927

 

 

 

 

 

Un cop fred pots decorar-lo amb sucre de llustre.