•  1 tassa d’arròs per persona
  • 100 g. de pèsols
  • 200 g. de gambetes
  • pastanagues
  • 1 ou
  • 1 ceba

Renta l’arròs  i el poses a bullir, un cop cuit, l’escorres, l’esbaldeixes i el guardes.

Mentrestant talla la pastanaga a dauets i posa-la a bulli,  juntament amb el pèsols, en un cassó amb aigua i sal durant  8-10  minuts, també els escorres i els guardes.

Fes una truita a la francesa i la tallets a trossets petits.

Salteja les gambes un una paella amb una mica d’oli.

En una paella amb d’oli,  posa la ceba ratllada, quan sigui cuita i vas afegint tots els ingredients un a un i vas remenant durant uns minuts.

Ja el podràs servir.

???????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

Es un arròs ideal per a nen petits. També si pot posar pernil dolç tallat a daus. Es pot amanir amb salsa de soja.