• Massa de pasta de full
  • Espinacs
  • Albergínia
  • Xampinyons
  • Carbassó
  • Dauets de pernil
  • Ceba
  • Totes les verdures que tinguis per la nevera
  • 1 ou

Posa una mica d’oli a la paella i sofregeixes la ceba tallada ben petitona. Quan estigui dauradeta, sense que es cremi, li poses els dauets de pernil també molt petitons. A continuació has de sofregir totes les verdures també tallades petites. Quan estigui fet ho deixes refredar.

Agafes la pasta brisa l’estens damunt del marbre. Mentalment l’has de dividir en tres parts igual i posar tota la farsa a la part de mig. Els cantons que t’han quedat els has de tallar en diagonal i els vas tancant fent una trena.

Quan ja la tens feta la pintes amb ou i la poses al forn fins que la vegis daurada pels dels cantons (190 graus aprox.)

Sembla difícil per no ho és.

CAM00582 CAM00584