• 6  carxofes
  • 1 ceba petita
  • dauets de pernil salat
  • formatge gorgonzola
  • 1 cullerada d’orenga o herbes de Provença
  • pebre negre mòlt
  • Formatge ratllat per gratinar

Neteja les carxofes. Treu les fulles més dures i posa-les al microones uns 7 minuts a 750w. Obre-les una mica, treu el borrissol i  fes un espai en cada cor per posar-hi el farcit.

Fregeix la seva ratllada quan estigui daurada, no cremada, hi afegeixes el pernil salat a dauets molt petits, fes-hi un parell de tombs. Afegeix el formatge i fes una pasta, posa-li les herbes i una mica de pebre. Prova com esta de sal, depèn del pernil potser no caldrà que en posis.
Amb cura ves posant una mica de farcit a cada meitat de carxofa.
Gratina-les i serveix-les calentes.

Anuncis