Es poden fer servir tota mena de verdures:

  • pebrot verell o verd, carxofa, porro, qualsevol mena de bolet, pastanaga, algun trosset de bròcoli, carbaçó, espàrrecs, pèsols…
  • ceba
  • tomàquet
  • brou de pollastre o verdures (pot ser  de break)
  • 1 tassa d’arròs per persona ( si es tipus bomba, millor)
  • all, julivert i sal

En una cassola posa una mica d’oli  i sofregeix la ceba, quan esta una mica daurada posa les verdures netes i tallades petites, posaràs primer les que costen més de coure.

Quan ja estan una mica cuites posa un tomàquet ratllat, un all trinxat i una mica de julivert. Es deixa que es cogui el tomàquet. Si en tens posa-li un polsim de pebre vermell.

Mentrestant ves posant el brou a escalfar.

Quan el tomàquet ja està cuit tira-hi 1 tassa de cafè plena d’arròs per persona li fas fer un parell de tombs. Quan el brou ja bull el vas tirant per damunt de l’arròs, no tot de cop. Primer que cobreixi i si se’l va bebent en vas afegint.

Rectifica de sal. La coccio serà d’un 20 minuts, però cal provar-lo i fer-lo al teu gust.

D’aquest manera de fer arròs n’hi ha moltes variants: carxofa i bacallà esqueixat, pernil o cansalada i bolets,verdures i pollastre, verdures i costella de proc…

 

Anuncis